Plata

Cont client CantarMag

CantarMag - magazinul online de cantare auto, cantare feroviare, cantare industriale si cantare comerciale - isi propune sa vina in intampinarea d-voastra prin usurinta cu care pot fi comandate si livrate si nu in ultimul rand prin oferirea rapida a unei cotatii de pret pentru toate produsele.

Cum creez un cont de client?

Crearea contului se va realiza prin completarea formularului de inregistrare. Dupa inregistrare aveti posibilitatea sa comandati orice produs din magazinul online CantarMag.

Informatii stocate - Comenzi ulterioare rapide!

Inca de la primul contact cu CantarMag, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi. Prin accesarea formularului Profil puteti schimba datele personale sau de livrare.

Informatii comanda

In contul d-voastra, in formularul Profil, puteti urmarii toate comenzile efectuate.

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, operatorii nostrii va stau la dispozitie :
- la telefon: 0241/622.197;
- e-mail: sales@cantarprod.ro

Confidentialitate

CantarMag va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. CantarMag nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe Adauga in cos sau butonul din pagina cu informatii detaliate a produsului.

Cosul de cumparaturi

Prin apelarea Cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului Continua cumparaturile.

Dupa ce ati ales produsele incheiati comanda prin apasare Trimite comanda.

Detaliile de livrare si finalizare comanda!

Completati detaliile privind datele personale si de livrare a comenzii.

Modalitatea de plata si livrare

Puteti alege modalitatea de facturare: persoana fizica sau juridica, cum sa va fie livrata marfa si modul de plata: la livrare, prin ordin de plata.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de CantarMag, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise:

Nume firma: Cantarprod Srl

Cod unic inregistrare: RO15145522

Con Inregistra fiscala: J13/598/2003

Adresa: Str. Dambovitei nr.12, Constanta 900309, Romania

Banca: UniCredit Tiriac Bank SA Constanta

Cont lei IBAN : RO45 BACX 0000 0011 0797 9000

 

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea alesa de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Trimite comanda.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis puteti vedea comenzile efectuate pana la acea data.

Se incarca...